Da jeg var hjemme i Bergen fikk jeg smake
på mamma sine hjemmelagde knekkebrød!
Og de var bare vidunderlig gode!!
Så jeg fikk med meg oppskriften og har
laget to runder med knekkebrød !
De er skikkelig gode altså :-)
3,5 dl sammalt spelt
3,5 dl havregryn
2 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
1 dl kli
1 dl gresskarkjernefrø (hakket)
1 ts salt
Bland alt det tørre og ha i 1 ts honning/lønnesirup/
sukrin/bjørkesøt og 7 dl vann
Bland godt og fordel deigen utover 2-3 steikeplater
slik at de fyller hele brettene. "Skjær" deigen i
passe store stykker med f.eks en slikkepott.
Dryss over flere frø om du ønsker, jeg bruker
valmuefrø og sesamfrø. Sett ovnen på 180 grader.
på mamma sine hjemmelagde knekkebrød!
Og de var bare vidunderlig gode!!
Så jeg fikk med meg oppskriften og har
laget to runder med knekkebrød !
De er skikkelig gode altså :-)
3,5 dl sammalt spelt
3,5 dl havregryn
2 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
1 dl kli
1 dl gresskarkjernefrø (hakket)
1 ts salt
Bland alt det tørre og ha i 1 ts honning/lønnesirup/
sukrin/bjørkesøt og 7 dl vann
Bland godt og fordel deigen utover 2-3 steikeplater
slik at de fyller hele brettene. "Skjær" deigen i
passe store stykker med f.eks en slikkepott.
Dryss over flere frø om du ønsker, jeg bruker
valmuefrø og sesamfrø. Sett ovnen på 180 grader.